Massage på Bornholm

facebook
twitter
mail
print
favorit

Coaching - Clairvoyance

Massage

Fysioform

www.fysioformbornholm.dk

Fysioform

Højvangen 6

3700 Rønne

56954011

Fysioform er bornholms største klinik for fysioterapi samt eneste fysioterapeutiske træningscenter. I FYSIOFORM vægter vi et højt fagligt niveau, behagelig atmosfære og at kunden sættes i centrum.

Vi har et væld af spændende tilbud, som vi håber at kunne friste dig med. Klik ind og læs mere, eller kom forbi og se vores faciliteter.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Akupunktur

Aromaterapi

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

Klinik Makir

www.makir.dk

Klinik Makir

Østerled 57

3700 Rønne

61455155

Klinikken tilbyder professionel alternativ behandling med mulighed for tilskud fra sygesikringen DK eller sundhedsforsikring.
Zoneterapi, akupunktur, massage, hotstone, kostvejledning, magnetterapi, lifecoaching, kommunikationstræning. Klinikken ligger i Rønne og byder på en hyggelig og rolig atmosfære. Så kom og oplev en afslappende stund til en behagelig behandling.

Healing - Reiki healing

Massage

Newborn Wellness

newbornwellness.dk

Newborn Wellness

Ndr. Strandvej 20, Tejn

3770 Allinge

42155253

Jeg er uddannet lægeexam fysiurgisk massør, og kan i klinikken Bl.a tilbyde fysiurgisk hel behandlinger og del behandlinger, med en dybdegående massage. Massagen bruges generelt til behandling og forebyggelse af spændinger, smerter og ømhed i muskler. Massagen afhjælper og lindrer Bl.a. smerter i nakke, skuldre, ryg og lænd. Newbornwellness.dk tilbyder også: Healing, kinesiologi, Elmedistraal, og hypnosebehandlinger.


©2009-2018 JART