Massage på Lolland og Falster

facebook
twitter
mail
print
favorit

Coaching - Clairvoyance

Massage

Klinik Duvier v/ Anne Dorte Duvier

www.klinikduvier.dk

Klinik Duvier v/ Anne Dorte Duvier

Forsythiavej 9

4900 Nakskov

3066 1075

Jeg lægger stor vægt på personlig service, afslappet stemning og dit velvære. Jeg tilbyder professionel behandling inden for fysiurgisk massage -muskelterapi og NLP terapi - coaching. Det er vigtigt at passe på sig selv både fysisk/mentalt og lære at lytte til kroppens advarselssignaler. Kroppen har en intelligens. Den husker både fysisk/mental smerte, derfor gør noget ved kroppens tilstand, inden det sætter sig til kronisk smerte.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Klinik Optimè v/ Jeanet Been

www.optime.dk

Klinik Optimè v/ Jeanet Been

Knuthenborgvej 22

4930 Maribo

28 10 10 64

Kranio-Sakral terapi KST er vejen til en bedre livskvalitet. KST bringer vores centralnervesystem i balance, så kroppen får ro til at helbrede sig selv. Det retter op på skævheder og løsner spændinger i hoved, nakke, ryg og hofter. Hos Klinik Optimé tilbyder vi KST - Bach terapi - Healing - Økologisk Hudpleje samt klinisk fodpleje. Hvad kan vi gøre for DIG ? Kontakt os for yderligere oplysninger, vi står klar til at hjælpe dig til en højere livskvalitet!

Massage

Lungholm Gods

www.lungholm.dk

Lungholm Gods

Rødbyvej 24

4970 Rødby

54600253

På Lungholm Gods på Lolland kan du få lækre behandlinger i vores wellness-afdeling. Her kommer du væk fra hverdagen og helt ned i gear, så du kan få ny energi.


©2009-2018 JART