Healing - Reiki healing i Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Terapeutisk Klinik

www.terapeutiskklinik.dk

Terapeutisk Klinik

Nyelandsvej 63

2000 Frederiksberg

3888 7555

I terapeutisk klinik er vi en gruppe af individuelle behandlere, og med vores mangfoldige udvalg af tilbud er vores målsætning altid, at kunne stille det mest relevante og professionelle tilbud til vores klienters rådighed. Ved kombinationsbehandlinger, hvor flere behandlere i klinikken giver behandling til samme person, aftales prisen individuelt. Behandlingernes formål er, at genskabe balance hos det unikke individ. Ring til os eller kom ind og få en snak med os.

Healing - Reiki healing

Cassius Universal Healncare

www.cassius.dk

Cassius Universal Healncare

Frøbels Allé 7, 3. tv.

2000 Frederiksberg

61701926

Jeg praktiserer Reiki healing og InkaKi healing. Håndspålægning og fjernhealing. Rensning af hjem og forløsning af spøgelser. Din vej videre. Læs mere på hjemmesiden. Med healende hilsen Andreaz Cassius Poulsen (Født 1969)

Healing - Reiki healing

Reiki Healer Frederiksberg (Holistisk Helse Center)

reikihealerfrederiksberg.com

Reiki Healer Frederiksberg (Holistisk Helse Center)

Vagtelvej 59 1.tv

2000 Frederiksberg

+4541971000

Reiki-healing Føler du dig stresset og energiforladt? Er du negativ og ubalanceret? Har du svært ved at overskue livet? Har du fysiske eller psykiske skavanker? Vil du føle dig godt tilpas og i balance? Så er reiki-healing noget for dig. Reiki: ♥ Støtter kroppens evne til at helbrede sig selv. ♥ Hjælper kroppen med at rense for affaldsstoffer, der kan sætte sig til sygdom og ubalance. ♥ Beroliger følelsesmæssig og fysisk stress. ♥ Genskaber balance i krop og sind. Du kan føle en varm og behagelig strøm af fred, velvære og afslapning i både krop og sjæl. Du bliver ladet op, får ny energi. Reiki – balancen i hverdagen


©2009-2018 JART