Massage i Hillerød

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Biopati

Massage

Zoneterapi

Natur-Helsecentret

natur-helsecentret.dk

Natur-Helsecentret

Holmetorvet 5

3400 Hillerød

21 66 09 46

Kirsten Jerding Uddannet zoneterapeut fra Skolen for Zoneterapi i 1986. Efteruddannelse i forskellige typer massage i Danmark og Tyskland bl.a. bindevævsmassage, healingsmassage, afspændingsmassage, Beesley massage, chakrabehandling, ER-teknik og metamorphic. Supplerer behandlingerne med cellesalte, Bachs blomstermedicin og Kneipp vandbehandlinger. Hansi Schiansky Uddannet i Tyskland hos heilpraktiker Manfred Krusemark. Deltaget på diverse biokemiske kurser, massage- og udviklingskurser i Tyskland og ...

Massage

Oph Helseklinik

www.oph-helseklinik.dk

Oph Helseklinik

Tulstrup Have 56

3400 Hillerød

21437018

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Den anatomiske viden gør det muligt at lokalisere lidelsen og udføre en specifik behandling herfor. Fysiurgisk massage har været praktiseret siden 1800-tallet og har været anvendt som behandlingsform på danske sygehuse. Massage er genvej til velvære og sundhed - også selvom du ikke fejler noget. Fysiurgisk massage har en lang række helbredende virkninger. Bl.a. øges blodgennemstrømningen og affaldsstofferne udskilles fra muskelvævet.

Massage

Hillerød Sundhedsmassage

www.sundhedsmassage.dk

Hillerød Sundhedsmassage

Granbakken 38

3400 Hillerød

26791865

Få hjælp til at blive af med kontorskuldre, musearm, sportsskader og andre besværligheder i dit bevægeapperat. Også velegnet til at lette stress, hovedpine og opnå øget alment velvære. Fysiurgisk massage er en behandling, hvor der arbejdes i dybden med musklerne - i hele deres længde fra udspring til hæfte. Dette giver en større blodgennemstrømning og løsner sammentrækninger i muskelvævet (myoser/infiltrationer).


©2009-2018 JART